Ontvang nu gratis tips voor de leukste uitjes om samen te doen

Ontdek hoe jij met weinig moeite en geld meer plezier hebt!

Wij gaan voorzichtig om met jou gegevens en hebben zodanig ook een privacy beleid.

Daten tijdens Corona – Een ervaring

Lieve lezers, 

Er is helaas niet meer aan te ontkomen: COVID-19. Onze hele samenleving is aangepast aan een wereldwijde pandemie, wat betekent dat daar ook maatregelen bij horen. Je moet niezen in je elleboog, thuis werken, horeca is dicht en misschien nog wel het ergste van alles, 1.5 meter afstand houden. Mondkapjes op in de winkels en afrekenen achter een plastic scherm. Écht contact is anno 2020 een heel ander begrip geworden. Je kunt je natuurlijk voorstellen dat daten in deze tijd dan ook niet gaat zoals normaal. Maar wat nou als je al een relatie hebt? En jij en je partner dus zowat 24/7 op elkaars lip zitten, letterlijk én figuurlijk. 

Zelf ben ik hier ervaringsdeskundige in geworden. Mijn vriendin en ik zijn sinds november 2019 samen, en we hebben dus de meeste tijd samen in quarantaine gespendeerd. Waar wij vooral tegen aan liepen was het feit dat we niks leuks meer konden gaan doen. Horeca is dicht, een spontaan avondje film moet nu vooraf gereserveerd worden en met het ov reizen wordt afgeraden. Maar hoe houden we onze relatie dan nog levendig en spannend? 

Er zijn natuurlijk verschillende opties om onze dagen en/of avonden wat gezelliger te maken in deze tijden. Wat we veel doen is een wijntje, wat lekkers en een film of spelletje. Dit is een cliché iets, maar het helpt wel goed om te ontspannen. Natuurlijk kwam er, naast de fijne en gezellige avonden, ook wel eens irritatie om de hoek kijken. Het is logisch dat als je een lange tijd op elkaars lip zit, er spanningen ontstaan. Gelukkig zijn wij allebei goede praters en waren deze irritaties snel weer bijgelegd. Dat is dan ook een tip die ik je wil meegeven in deze tijd: Communiceer met elkaar. Dit is iets wat normaal al erg belangrijk is in een relatie, maar nu nog net wat meer. Als je met elkaar praat over hoe je je voelt en welke irritaties jij hebt aan je partner, voorkom je onnodige ruzies. 

Wat wij vooral gemerkt hebben is dat je elkaar pas écht goed leert kennen als je continu binnen zit met elkaar. Maak hier gebruik van! Koop bijvoorbeeld eens kletspot. Hier staan unieke vragen op die zorgen voor een goed en leuk gesprek. https://www.kletspot.nl/ Bestel ‘m direct via deze link. Of bestel eens het quarantainepret pakket van Idateje! Hierin staan toffe activiteiten voor in huis, maar ook genoeg vragen om de avond vol te kletsen. https://idateje.nl/ik-heb-geen-date-idee Bestel ‘m direct via deze link.

Er zijn dus genoeg opties om tijdens corona nog leuke dingen te doen met je partner. Gebruik deze tijd nuttig en leer elkaar nóg eens wat beter kennen! Wees lief voor elkaar, geef je geliefde een extra knuffel of kus en geniet van de kleine momenten. Want ook die doen er toe. 

Lieve jongen Stefan

Stefan

Welkom bij Idateje! Wij organiseren de date die je niet vergeet. Samen met mijn twee beste vrienden hebben we dit opgestart om meer liefde te verspreiden. We willen met onze creativiteit jou en je partner een onvergetelijke tijd geven. Wij vinden persoonlijke aandacht, passie en beleving belangrijk. Wil je meer weten over ons en over onze aanpak? Kijk dan even op deze pagina.

Ga samen op uniek uitje

Uitjes met je date/partner; what to do? Stadje Staren! Dit is meer dan een stadswandeling en hiermee kun je samen een toptijd beleven in een stad naar keuze. Een middag vol plezier met verrassingen voor maar 37 euro in plaats van €69 een uniek dagje uit. Al velen gingen je met veel plezier voor. :)

REVIEW - Stadje Staren
Wij zijn stadje gaan staren in Breda, dat was superleuk! We waren allebei nog nooit echt in Breda geweest en na deze dag hebben we het idee dat we de stad echt hebben leren kennen. Voorafgaand ontvang je met de post fysieke materialen om te gebruiken, dat maakt je nieuwsgierig en het is veel leuker dan alles online. Het programma kan zowel een paar uur als een hele dag duren, dus je kan het lekker aanpassen op wat je zelf wil. Wij namen af en toe een van de scooters in de stad om verder te komen, dat is een leuke toevoeging! Zeker doen!
 
 
 

Roos & Louise

Nog meer leesvoor :)