Ontvang nu gratis tips voor de leukste uitjes om samen te doen

Ontdek hoe jij met weinig moeite en geld meer plezier hebt!

Wij gaan voorzichtig om met jou gegevens en hebben zodanig ook een privacy beleid.

Dankbrief aan een vreemdeling

Een paar weken geleden fietste ik naar huis na mijn eerste tinderdate sinds jaren. Het regende pijpenstelen en ik voelde me fantastisch. Die 90 minuten van kletsen, wandelen en warme chocolademelk hadden mij een gelukkig mens gemaakt. Terwijl ik de lichtjes van de stad achter me liet, werd mijn broek met de minuut meer doorweekt en merkte ik dat mijn jas niet waterdicht is. Ik voelde me blij. Ik voelde me geliefd. Ik vloog. Ik was een vliegend mens op weg naar huis. Op weg naar het leven waarvan ik houd, op weg naar de mensen van wie ik houd. Lege coronastraten gleden aan me voorbij en ik maakte plannen vol plezier. Ik telde mijn hobby’s en ademde de zuurstof van vrijheid in. Thuis zat het leven dat ik net aan een vreemdeling had gepresenteerd vrolijk op me te wachten. Met een beker warme chocolademelk, als ik geluk heb. Bedankt, lieve vreemdeling. Bedankt dat je me gelukkig maakte. Nu jij nog.

Lieve jongen Stefan

Stefan

Welkom bij Idateje! Wij organiseren de date die je niet vergeet. Samen met mijn twee beste vrienden hebben we dit opgestart om meer liefde te verspreiden. We willen met onze creativiteit jou en je partner een onvergetelijke tijd geven. Wij vinden persoonlijke aandacht, passie en beleving belangrijk. Wil je meer weten over ons en over onze aanpak? Kijk dan even op deze pagina.

Ga samen op uniek uitje

Uitjes met je date/partner; what to do? Stadje Staren! Dit is meer dan een stadswandeling en hiermee kun je samen een toptijd beleven in een stad naar keuze. Een middag vol plezier met verrassingen voor maar 37 euro in plaats van €69 een uniek dagje uit. Al velen gingen je met veel plezier voor. :)

REVIEW - Stadje Staren
Wij zijn stadje gaan staren in Breda, dat was superleuk! We waren allebei nog nooit echt in Breda geweest en na deze dag hebben we het idee dat we de stad echt hebben leren kennen. Voorafgaand ontvang je met de post fysieke materialen om te gebruiken, dat maakt je nieuwsgierig en het is veel leuker dan alles online. Het programma kan zowel een paar uur als een hele dag duren, dus je kan het lekker aanpassen op wat je zelf wil. Wij namen af en toe een van de scooters in de stad om verder te komen, dat is een leuke toevoeging! Zeker doen!
 
 
 

Roos & Louise

Nog meer leesvoor :)