Dankbrief aan een vreemdeling

Een paar weken geleden fietste ik naar huis na mijn eerste tinderdate sinds jaren. Het regende pijpenstelen en ik voelde me fantastisch. Die 90 minuten van kletsen, wandelen en warme chocolademelk hadden mij een gelukkig mens gemaakt. Terwijl ik de lichtjes van de stad achter me liet, werd mijn broek met de minuut meer doorweekt en merkte ik dat mijn jas niet waterdicht is. Ik voelde me blij. Ik voelde me geliefd. Ik vloog. Ik was een vliegend mens op weg naar huis. Op weg naar het leven waarvan ik houd, op weg naar de mensen van wie ik houd. Lege coronastraten gleden aan me voorbij en ik maakte plannen vol plezier. Ik telde mijn hobby’s en ademde de zuurstof van vrijheid in. Thuis zat het leven dat ik net aan een vreemdeling had gepresenteerd vrolijk op me te wachten. Met een beker warme chocolademelk, als ik geluk heb. Bedankt, lieve vreemdeling. Bedankt dat je me gelukkig maakte. Nu jij nog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lieve jongen Stefan

Stefan

Welkom bij Idateje! Wij organiseren de date die je niet vergeet. Samen met mijn twee beste vrienden hebben we dit opgestart om meer liefde te verspreiden. We willen met onze creativiteit jou en je partner een onvergetelijke tijd geven. Wij vinden persoonlijke aandacht, passie en beleving belangrijk. Wil je meer weten over ons en onze aanpak?

Onze andere blogs

Geen categorie
Louisa Lansdorp

Dankbrief aan een vreemdeling

Een paar weken geleden fietste ik naar huis na mijn eerste tinderdate sinds jaren. Het regende pijpenstelen en ik voelde me fantastisch. Die 90 minuten

Lees meer
Lieve jongen Leroy
Geen categorie
Leroy van de Vooren

Gratis aandacht voor iedereen!

De gure winterwind blaast woest langs mijn oren terwijl de opkomende felle zon mijn huid warm houdt en prikkelt. Onderweg naar het centraal station kan

Lees meer

Daten tijdens Corona

Daten is momenteel allemaal net even anders door Corona, maar niet perse minder leuk. Wij hebben twee Quarantainepret pakketten ontwikkeld. 1 voor daten op afstand en 1 voor samen thuis; volledig Corona proof! En, het kost slechts 2,50 en je kunt het daarna direct downloaden.

Idateje hartje
Heb het Corona-pakket gedownload als verrassing voor mijn vriendin. We waren blij verrast met de hoeveelheid leuke vragen en leuke activiteiten die het pakket met zich mee bracht. Zelfs al hebben we al 3,5 jaar een relatie, we hebben elkaar beter leren kennen door de vragen die in het pakket zaten. 5/5 Dankjewel!

Wesley Haverdil