Unieke herinneringen

Doorbreek de standaard manier van daten.

Vier de liefde, geniet van elkaar en creëer unieke herinneringen samen.

Wij doorbreken de standaard van uitjes

Vier de liefde, geniet van elkaar en creëer unieke herinneringen samen.

Geheimen van de stad

Geheimpje

Ontvang ons boekje met de geheimen van een stad naar keuze en ontdek of je alles kunt ontrafelen en zo deze stad leren kennen op unieke wijze.

winter

Winter?!

Juist nu is het leuk om er eens uit te gaan! Lekker warm tegen elkaar aan lopen en samen genieten van een heerlijke dag uit.

 

Cadeautje en surprise en verrassing

Cadeautje

Alleen NU met gratis fysiek boek met date-ideeen voor het hele jaar voor jou én je partner t.w.v. 24,95.

De Verloren Stadsgeheimen van ontdekken

Irritant… bijna alles is gesloten en er is weinig uitzicht om wat leuks te doen.

Herkenbaar? Snappen wij. Daarom hebben Wij besloten om iets te ontwikkelen waarmee het mogelijk is om weer eens het ‘ouderwetse’ gevoel van een dagje uit te ervaren.

Hoe? Met het Verloren Stadsgeheimen spel. Even niet thuis achter de televisie of in bed liggen stinken samen. Nee. Een dagje samen erop uit naar een prachtige stad naar keuze.

Met dit spel ontvang jij audio’s, QR-codes, jullie eigen Verloren Stadsgeheimen boek en zijn jullie tot op de tanden bewapend voor een leuk uitje samen. 

Jullie zijn de middag zoet met z’n tweetjes waarin sowieso veel gelachen wordt, samen gepuzzeld, een beetje competitie, met elkaar kloten en bovenal plezier.  

Gun jij jezelf en je partner een heerlijk dagje uit, of ga jij weer hetzelfde ondernemen als altijd?

Van welke stad willen jullie

Regelen wij de rest 😉

Wij willen een dagje uit en genieten van elkaar!

Alleen NU met ons leuke uitjes boek t.w.v. 24,95.

Met input van al onze klanten, onszelf en alle mensen die wij kennen hebben wij een boek gemaakt met uitjes die je door het hele jaar kunt doen. Het is meer dan 50 pagina’s dik! Van gratis, tot betaalde, tot creatieve tot uitjes die sowieso uit de hand gaan lopen: ze staan er allemaal in. Sterker nog: Alleen NU ontvang jij dit fysieke boek gratis bij de bestelling van dit spel. De eerste 25 bestellers mogen nog een extra boek cadeau geven aan een bevriend stel!

Dit fysieke boek t.w.v. 24,95 ontvang je nu gratis bij je bestelling.

uitjes boek voor het hele jaar

En... voor de eerste 25 mensen die ons spel bestellen

Jullie krijgen niet alleen zelf het boek opgestuurd, maar jullie mogen OOK NOG een boek cadeau geven aan een vriend stel!

Deze mensen gingen jou al voor met een leuk uitje samen.

“Op de ochtend van de date was mijn vriendin natuurlijk erg verrast dat we niet gingen wandelen, zoals we zouden hebben afgesproken te gaan doen, maar er een date gepland stond! Ik zelf was natuurlijk ook zeer benieuwd wat we gingen doen. Bij terugkomst van deze actieve date kon de prijs die aan de wedstrijd verbonden zat, geïnd worden: een heerlijke massage van de ander."​
Jippe blije klant
Jippe
Verraste zijn vriendin
"Super leuke creatieve avond gehad samen met het pakket. Het leuke eraan is dat je dingen doet die je zelf echt niet had kunnen bedenken. Bedankt voor de leuke en originele avond. Daarnaast zit ik nu nog steeds in spanning te wachten op een volgende date via Idateje, ik ben zeer benieuwd maar weet zeker dat dit weer een succes gaat worden."
Dionne blije klant
Dionne
Werd verrast door vriendlief
"Als je op zoek bent naar een creatieve, verrassende invulling van een date, maar zelf niet al te veel moeite wil doen, is dit perfect! Zeker in deze tijden waarin veel dagen hetzelfde zijn, was het super leuk om de avond samen eens een keer op een andere manier in te vullen 🙂 En de jongens die dit allemaal bedenken en regelen zijn ook nog eens super enthousiast en lief!"
Stacy
Verraste haar vriend

Wij mochten al veel mensen blij maken

0 +
Al meer dan 1100 mensen een creatieve impuls mogen geven​

De redenen waarom jij dit niet wil missen

wandelen en praten

Liefde

Samen met je partner of met een goede vriend/vriendin op pad. Even aandacht voor elkaar.

koptelefoon voor de audioberichten

Goed luisteren

Wij sturen je leuke audio’s waarmee jullie aan de slag kunnen. Spannend… 

 

Geheimen van de stad

Pakketje

Jullie ontvangen een pakketje thuis met jullie eigen persoonlijke boekje voor jullie dagje uit.

een speurtocht door de stad

Speurtocht

Een soort escape-room buiten. Puzzel jezelf door de stad heen en ontdek de stadsgeheimen.

competitie tussen het stelletje

Competitie

Jullie gaan samen op pad, maar wel met een beetje competitie tussen elkaar. Wat krijgt de winnaar?

 

Grappige feitjes over de steden

Feitjes

De blits maken op feesten en partijen met leuke feitjes? Die krijg je van ons 😉 

2 uur tijd!

Middagvullend

Jullie zijn een dagje uit en hebben een middagvullehd programma.

Bar restaurant

Nog even blijven

Blijven jullie plakken? Dan hebben wij de leukste musea en restaurants opgesomd voor jullie.

 

winter

Winter-proof

Lekker dicht tegen elkaar aan lopen en warm gekleed op pad. Heerlijk er toch even uit samen.

Klik op, ‘ja, ik wil een onvergetelijke dag!‘ regelen wij de rest!

Tijdelijk slechts voor €37
GRATIS ons fysieke uitjes boek

Eenmalige betaling, oneindig toegang tot de spullen.

Veelgevraagde antwoorden

Als ik het gekocht hebt, wat gebeurt er dan?

Nadat jij het besteld hebt krijg jij een mailtje van ons met daarin een uitleg hoe het spel in z’n werk gaat, maar ook een QR-code met de eerste informatie die jullie nodig hebben voor jullie dagje uit. Daarnaast ontvang je een enveloppe met een hulpmiddel voor jullie dagje uit. 

Moeten we al een datum gepland hebben?

Nee, dat hoeft niet. Nadat je het aangeschaft hebt kun je het doen wanneer jij dat wil. Wij sturen de spullen die je nodig hebt (uitleg-mail en een hulpmiddel via de post) en dan is het aan jou/jullie om te bepalen wanneer jullie willen gaan. 

Kunnen we dit dagje uit ook in de winter doen?

Zeker. Sterker nog: de ideale gelegenheid om er weer eens tussenuit te gaan. Lekkere trui aan en dicht tegen elkaar aan lopen. Haal onderweg een lekker warm drankje en maak er een kneuterig, gezellig dagje van. 

Met wie kan ik dit gaan doen?

De meesten gaan op pad met hun date of partner. Het is ook erg leuk om te doen met een goede vriend of vriendin. Bij ons staat een leuke tijd samen en aandacht voor elkaar centraal.

Wanneer kunnen we dit het beste spelen?

Het is een uniek uitje, even wat anders dan de standaard dingen. Plan een dagje om samen op pad te gaan en dan is dit daarvoor het ideale spel. 

Ik wil het cadeau geven, kan dat?

Zeker. Sterker nog: dit gebeurt veel omdat je dan een ‘dag weg’ geeft wat veel meer waarde heeft dan een saaie cadeaubon bijvoorbeeld. Omdat wij dit ook heel leuk vinden leveren we er uit service een kaartje bij. Daarnaast overleggen we even of wij het naar de gelukkige sturen of dat we het naar jou sturen en jij het geeft.

Twijfels? Niet nodig als je het aan onderstaande mensen vraagt.

Met Idateje kun je niet alleen spannende dates beleven, je kunt ook steden verkennen op de leukste manieren! Een dag voor de harde lockdown heeft Idateje ons naar Leiden gestuurd. Een prachtige stad die we middels cryptische omschrijvingen hebben mogen leren kennen. Ik kan niet wachten om nog eens terug te gaan met een Idateje-date!
Nancy
Nancy
Werd verrast door haar vriendje
"Samen met mijn vriendin hebben wij 'de verborgen stadsgeheimen' van Leiden ontdekt. Dit was dé perfecte manier om Leiden te ontdekken. Leuke raadsels, puzzels en cryptische omschrijvingen om opzoek te gaan naar de leukste plekken in Leiden. Ook het boekje dat werd toegestuurd zag er hartstikke mooi uit! Wij zijn alweer aan het kijken naar de volgende stad om te ontdekken"
Lieve jongen Mark
Mark
Verraste zijn vriendinnetje en moeder
"Wij zijn samen naar Breda gegaan, dat was superleuk! We waren allebei nog nooit echt in Breda geweest en na deze dag hebben we het idee dat we de stad echt hebben leren kennen. Voorafgaand ontvang je met de post fysieke materialen om te gebruiken, dat maakt je nieuwsgierig en het is veel leuker dan alles online. Het programma kan zowel een paar uur als een hele dag duren, dus je kan het lekker aanpassen op wat je zelf wil. Zeker doen!"
Louisa
Louisa
Verraste der beste vriendin

Goeie keuze ;).

Tijdelijk slechts voor €37
GRATIS ons fysieke uitjes boek

Eenmalige betaling, oneindig toegang tot de spullen.

Niet goed? Geld terug!

Al onze passie en liefde zit in dit unieke uitje. Daarom staan wij 100% garant voor het Verloren Stadsgeheimen spel. Wij zijn er van overtuigd dat jullie veel plezier gaan beleven en achter blij zijn dit gespeeld te hebben. 

Ben je toch niet tevreden? Dan krijg je binnen 14 dagen 100% van je geld terug zonder opgaaf van reden. Je hoeft alleen maar even te mailen.

niet-goed-geld-terug-garantie