Welkom bij Idateje, fijn dat je er bent

Wij zijn Jimmy, Leroy en Stefan en met z’n drieën hebben wij Idateje bedacht. We zijn alle drie heel verschillend, maar één ding hebben we gemeen; we zijn lief en creatief. We hebben het beste voor met iedereen en zetten graag onze creativiteit in om anderen blij te maken. 

Tijdens een autorit naar een wildkampeervakantie in Zweden hadden we het over relaties, zoals drie mannen dat doen… We hoorden heel vaak -en ook uit eigen ervaringen- dat het soms lastig is om wéér wat leuks te bedenken. Dat vinden we zonde en daar wilden we wat mee doen.

Al gauw fantaseerden we over een potentiële naam en daar was het; Idateje. Je krijgt een ideetje, om te daten en daar was de woordspeling.

Inmiddels zijn we zo’n twee jaar verder, staat er een gave website, hebben we mee mogen doen aan een podcast over daten, hebben we in lokale krantjes gestaan en hebben we al meer dan duizend mensen mogen voorzien van input voor een toffe date. 

Inmiddels zijn we ook al uitgebreid, en doen we ook bedrijfsuitjes in Utrecht organiseren, waar we een waanzinnig gaaf stadsspel hebben ontwikkeld. 

Je ziet het wel… een mooie creatieve uitlaatklep voor ons. 

Wat wij het meest belangrijk vinden is persoonlijke aandacht voor iedereen met oprechte interesse. 

wandelen en praten met elkaar

Persoonlijke aandacht

Wij besteden veel tijd aan alle mensen die bij ons iets afnemen, dat vinden we belangrijk.

vrijheid

Authenticiteit

Wij blijven dicht bij onszelf en op deze manier zullen we ook met jullie contact hebben. Eerlijk en oprecht. 

Grappige feitjes over de steden

Enkel liefde

Wij zeggen altijd; geen gezeik, alleen maar liefde. Dat willen we uitstralen en bij jullie bewerkstelligen met onze spullen.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.