Ontvang nu gratis tips voor de leukste uitjes om samen te doen

Ontdek hoe jij met weinig moeite en geld meer plezier hebt!

Wij gaan voorzichtig om met jou gegevens en hebben zodanig ook een privacy beleid.

Aandacht voor je moeder

Met alles wat we bij Idateje doen willen we voor de klant een context creëren waarin aandacht voor elkaar centraal staat. Wij geloven namelijk dat ‘echte’ aandacht uniek is en enorm waardevol. Daar kun je het namelijk nog lang over hebben, over napraten en vergeet je niet. Wij geloven daarom niet zo in dure cadeau’s, maar juist in kleine lieve dingen doen. 

Binnenkort is het weer moederdag. En, het verschilt natuurlijk per persoon wat voor type cadeau iemand leuk vindt, maar bij moeders heb ik het gevoel dat het altijd hetzelfde is; “liefde van de kinderen”. Bij mijn moeder is dat in ieder geval zo. Voor mijn gevoel kan ik van alles voor haar kopen, maar niets gaat boven een keer wat liefs zeggen of samen even een wandeling maken.

Hierbij wat ideale (gratis) Moederdag tips om aandacht te geven aan jouw moeder:
– Ga samen even een wandeling maken in een park of stad (en niet waar je altijd heen gaat)
– Kruip eens in oude foto-albums
– Organiseer een spelletjesavond
– Ga voor je moeder de keuken in; organiseer een ontbijtje op bed en geef er een lief kaartje bij
– Ga samen bloemen plukken ergens
– Organiseer een trip down memory lane – variatietip: maak er een speurtocht van
– Ga samen knutselen
– Plan een leuk uitje samen zodat jullie elkaar binnenkort nogmaals zien

Hopelijk kun je hier wat mee, vast wel! Als jij ideeen hebt, laat je het even weten? Ik ben benieuwd. 

Liefs,
Stefan 

Lieve jongen Stefan

Stefan

Welkom bij Idateje! Wij organiseren de date die je niet vergeet. Samen met mijn twee beste vrienden hebben we dit opgestart om meer liefde te verspreiden. We willen met onze creativiteit jou en je partner een onvergetelijke tijd geven. Wij vinden persoonlijke aandacht, passie en beleving belangrijk. Wil je meer weten over ons en over onze aanpak? Kijk dan even op deze pagina.

Ga samen op uniek uitje

Uitjes met je date/partner; what to do? Stadje Staren! Dit is meer dan een stadswandeling en hiermee kun je samen een toptijd beleven in een stad naar keuze. Een middag vol plezier met verrassingen voor maar 37 euro in plaats van €69 een uniek dagje uit. Al velen gingen je met veel plezier voor. :)

Louisa
REVIEW - Stadje Staren
Wij zijn stadje gaan staren in Breda, dat was superleuk! We waren allebei nog nooit echt in Breda geweest en na deze dag hebben we het idee dat we de stad echt hebben leren kennen. Voorafgaand ontvang je met de post fysieke materialen om te gebruiken, dat maakt je nieuwsgierig en het is veel leuker dan alles online. Het programma kan zowel een paar uur als een hele dag duren, dus je kan het lekker aanpassen op wat je zelf wil. Wij namen af en toe een van de scooters in de stad om verder te komen, dat is een leuke toevoeging! Zeker doen!
 
 
 

Roos & Louise

Nog meer leesvoor :)

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.