Ontvang nu gratis tips voor de leukste uitjes om samen te doen

Ontdek hoe jij met weinig moeite en geld meer plezier hebt!

Wij gaan voorzichtig om met jou gegevens en hebben zodanig ook een privacy beleid.

Aandacht maakt het verschil in je relatie

Liefde gaat niet alleen over dure cadeaus, dure uitjes en gekke dingen doen. Tuurlijk, dit zijn ook dingen die in elke relatie waarschijnlijk voorbij komen maar liefde gaat volgens ons vooral over aandacht; aandacht hebben voor de ander en voor elkaar. Even de tijd nemen voor elkaar, zonder dat die telefoon erbij is. Even tijd nemen voor elkaar zonder dat er mailtjes beantwoord moeten worden en even tijd nemen voor elkaar zonder dat er een kind of een huisdier aandacht nodig heeft. 

Wat is aandacht?

Je kent het vast wel; je bent eens aan het werk en ineens denk je aan de boodschappen die nog gedaan moeten worden of aan het leuke etentje dat je later die dag hebt of aan iets grappigs dat eerder gebeurd is. Je verliest je aandacht even en dwaalt af. Maar wat betekent ‘aandacht’ eigenlijk? Heel saai gezegd is het een cognitief proces, bleh… aandacht gaat erom dat je het vermogen hebt om relevante impulsen uit te kiezen en je daarop te focussen/concentreren. 

Vanuit zo’n benadering klinkt het al helemaal niet meer leuk om aandacht te hebben… maar waar het eigenlijk op neerkomt is: Je maakt gewoon even tijd voor elkaar. Je hebt vast weleens gezegd of gehoord ‘luister nou eens naar mij’, ‘laat even die playstation staan en…’, ‘ga je nou alweer GTST kijken, we zouden toch…’, ‘jeetje, er is ook altijd voetbal he’. Onderliggend aan dit bericht wordt er eigenlijk gezegd in vele gevallen ‘heb je ook nog aandacht voor mij!?’

Laat je aandacht zien

Mensen waarderen het als anderen aandacht aan hen besteden, des temeer als het mensen zijn om wie ze geven. Dit zit hem vaak in de kleine dingen. Bijvoorbeeld: waar heb je het langer over met vrienden/vriendinnen; als je date/partner een lief ontbijtje op bed gemaakt heeft en daar iets liefs bij zei? Of die ene keer dat je een duur product kreeg? Ik denk het eerste! En natuurlijk… dit geldt niet voor iedereen, maar wel voor velen. 

Lang verhaal kort; besteed eens wat extra aandacht aan elkaar. Schrijf een lief kaartje en doe deze in zijn/haar tas. Plak een lieve sticky note aan de binnenkant van de laptop of zorg dat haar/zijn lievelingsgerecht klaar staat als de ander thuiskomt.

Je date/partner verdient het, net als jij. 

Lieve jongen Stefan

Stefan

Welkom bij Idateje! Wij organiseren de date die je niet vergeet. Samen met mijn twee beste vrienden hebben we dit opgestart om meer liefde te verspreiden. We willen met onze creativiteit jou en je partner een onvergetelijke tijd geven. Wij vinden persoonlijke aandacht, passie en beleving belangrijk. Wil je meer weten over ons en over onze aanpak? Kijk dan even op deze pagina.

Ga samen op uniek uitje

Uitjes met je date/partner; what to do? Stadje Staren! Dit is meer dan een stadswandeling en hiermee kun je samen een toptijd beleven in een stad naar keuze. Een middag vol plezier met verrassingen voor maar 37 euro in plaats van €69 een uniek dagje uit. Al velen gingen je met veel plezier voor. :)

Louisa
REVIEW - Stadje Staren
Wij zijn stadje gaan staren in Breda, dat was superleuk! We waren allebei nog nooit echt in Breda geweest en na deze dag hebben we het idee dat we de stad echt hebben leren kennen. Voorafgaand ontvang je met de post fysieke materialen om te gebruiken, dat maakt je nieuwsgierig en het is veel leuker dan alles online. Het programma kan zowel een paar uur als een hele dag duren, dus je kan het lekker aanpassen op wat je zelf wil. Wij namen af en toe een van de scooters in de stad om verder te komen, dat is een leuke toevoeging! Zeker doen!
 
 
 

Roos & Louise

Nog meer leesvoor :)

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.