Ontvang nu gratis tips voor de leukste uitjes om samen te doen

Ontdek hoe jij met weinig moeite en geld meer plezier hebt!

Wij gaan voorzichtig om met jou gegevens en hebben zodanig ook een privacy beleid.

Daten in 2021; wat zijn de trends?

Daten in 2021 is natuurlijk allemaal net wat anders dan hoe het normaal zou zijn. Toch hopen we, en verwachten we, dat we binnenkort weer wat meer opties hebben. Maar… er wordt natuurlijk nog wel gewoon gedate. Maar? Wat doen we dan en, hoe leren we elkaar nu kennen? Wij hebben een aantal date-trends op een rijtje gezet.

Trend 1: Avontuurlijker daten 
In 2020 zijn veel mensen, omwille van de pandemie, meer naar buiten gegaan. De drukte in bossen en natuurgebieden werd steeds groter. Veel mensen wilden graag naar buiten om een frisse neus te halen. Daten in de buitenlucht lijkt daarom een steeds populairdere optie te worden. Kortom, in 2021 wordt er avontuurlijker gedatet.

Trend 2: Vaker een echte activiteit doen 
Omdat stelletjes in 2020, door de pandemie, weinig leuke activiteiten buiten huis hebben kunnen doen en veelal thuis hebben moeten zitten zullen stelletjes maar ook singles op zoek gaan naar leuke uitjes. Ze zullen meer leuke activiteiten willen ondernemen en zullen meer willen genieten van alle activiteiten die er zijn. 

Trend 3: Grenzeloze liefde 
Een opkomende trend is dat steeds meer singles door de pandemie van 2020 opzoek zijn gegaan naar dating apps. Uit onderzoek is gebleken dat singles steeds vaker over de grens kijken. Gesprekken en matches met iemand uit een ander land zijn sinds de pandemie met bijna 50% gestegen. Singles staan bovendien vaker open voor langeafstand relaties en vaker dan ooit tevoren stellen mensen hun locatievoorkeuren in op “overal”.

Trend 4: Sociale netwerken 
In 2021 zullen de scheidslijnen tussen online daten en videobellen nog verder vervagen. Door de pandemie van 2020 hebben er veel dates online plaatsgevonden. Dit was voorheen ook al door middel van tinder etc. maar veel mensen willen ook veilig daten. Dit kan door middel van bijvoorbeeld videobellen.

Trend 5: De tijd nemen 
Een opkomende trend is dat steeds meer singles de tijd willen nemen om elkaar beter te leren kennen. Door het rustig aan te doen worden de typische relatiefouten voorkomen zodat de basis van de relatie sterker wordt. Met andere woorden, singles willen een toekomstige relatie niet verpesten door te hard van stapel te lopen. Hierdoor kunnen singels rustig ademhalen en elkaar op een juiste manier leren kennen. Deze trend zal zich voortzetten in 2021.

Trend 6: Sprookjes 
Steeds meer mensen vinden het leuk om sprookjesachtige romances mee te maken. Dit komt doordat romantische films/sprookjes een betekenisvolle invloed kunnen hebben op het liefdesleven. Hierdoor komen de verwachtingen van singles vaak niet overeen met de werkelijkheid. Dit leidt tot veel teleurstellingen binnen een relatie of tijdens het daten. Deze trend zal zich voortzetten in 2021.

Welke date-trend is het meest van toepassing op jou? 😉

Lieve jongen Stefan

Stefan

Welkom bij Idateje! Wij organiseren de date die je niet vergeet. Samen met mijn twee beste vrienden hebben we dit opgestart om meer liefde te verspreiden. We willen met onze creativiteit jou en je partner een onvergetelijke tijd geven. Wij vinden persoonlijke aandacht, passie en beleving belangrijk. Wil je meer weten over ons en over onze aanpak? Kijk dan even op deze pagina.

Ga samen op uniek uitje

Uitjes met je date/partner; what to do? Stadje Staren! Dit is meer dan een stadswandeling en hiermee kun je samen een toptijd beleven in een stad naar keuze. Een middag vol plezier met verrassingen voor maar 37 euro in plaats van €69 een uniek dagje uit. Al velen gingen je met veel plezier voor. :)

Louisa
REVIEW - Stadje Staren
Wij zijn stadje gaan staren in Breda, dat was superleuk! We waren allebei nog nooit echt in Breda geweest en na deze dag hebben we het idee dat we de stad echt hebben leren kennen. Voorafgaand ontvang je met de post fysieke materialen om te gebruiken, dat maakt je nieuwsgierig en het is veel leuker dan alles online. Het programma kan zowel een paar uur als een hele dag duren, dus je kan het lekker aanpassen op wat je zelf wil. Wij namen af en toe een van de scooters in de stad om verder te komen, dat is een leuke toevoeging! Zeker doen!
 
 
 

Roos & Louise

Nog meer leesvoor :)

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.