Onze artikelen over de leukste uitjes

Datetrends 2021

Daten in 2021; wat zijn de trends?

Daten in 2021 is natuurlijk allemaal net wat anders dan hoe het normaal zou zijn. Toch hopen we, en verwachten we, dat we binnenkort weer wat meer opties hebben. Maar… er wordt natuurlijk nog wel gewoon gedate. Maar? Wat doen we dan en, hoe leren we elkaar nu kennen? Wij hebben een aantal date-trends op … Daten in 2021; wat zijn de trends? Lees verder »

Lees verder...
Aandacht voor elkaar

Aandacht maakt het verschil in je relatie

Liefde gaat niet alleen over dure cadeaus, dure uitjes en gekke dingen doen. Tuurlijk, dit zijn ook dingen die in elke relatie waarschijnlijk voorbij komen maar liefde gaat volgens ons vooral over aandacht; aandacht hebben voor de ander en voor elkaar. Even de tijd nemen voor elkaar, zonder dat die telefoon erbij is. Even tijd … Aandacht maakt het verschil in je relatie Lees verder »

Lees verder...
Aandacht voor je moeder

Aandacht voor je moeder

Met alles wat we bij Idateje doen willen we voor de klant een context creëren waarin aandacht voor elkaar centraal staat. Wij geloven namelijk dat ‘echte’ aandacht uniek is en enorm waardevol. Daar kun je het namelijk nog lang over hebben, over napraten en vergeet je niet. Wij geloven daarom niet zo in dure cadeau’s, … Aandacht voor je moeder Lees verder »

Lees verder...
Dankbrief van een vreemdeling

Dankbrief aan een vreemdeling

Een paar weken geleden fietste ik naar huis na mijn eerste tinderdate sinds jaren. Het regende pijpenstelen en ik voelde me fantastisch. Die 90 minuten van kletsen, wandelen en warme chocolademelk hadden mij een gelukkig mens gemaakt. Terwijl ik de lichtjes van de stad achter me liet, werd mijn broek met de minuut meer doorweekt … Dankbrief aan een vreemdeling Lees verder »

Lees verder...
Superhelden bij Idateje

Valentijnsdag doet een oproep aan alle superhelden

Lieve lezers, Sinds kort hangt er een nieuw rolluik in mijn slaapkamer. Het is er niet zomaar eentje, het is een gebroken wit, verduisterend rolluik van de Gamma, om precies te zijn. Vanochtend verscheen een straal van liefdevol, zacht winterlicht m’n kamer binnen toen ik mijn nieuwe aanwinst met geduldig beleid omhoog ritste en het … Valentijnsdag doet een oproep aan alle superhelden Lees verder »

Lees verder...
gratis aandacht voor jou

Gratis aandacht voor iedereen!

De gure winterwind blaast woest langs mijn oren terwijl de opkomende felle zon mijn huid warm houdt en prikkelt. Onderweg naar het centraal station kan ik aan niets anders denken dan aan ons eigen bedrijf. De bescheidenheid en charme zit hem, wat mij betreft tenminste, alleen al in de verkleinvorm van de naam; Idateje. Dat … Gratis aandacht voor iedereen! Lees verder »

Lees verder...
Swipe, corona & daten

Een swipe naar rechts en een vleugje Corona

Lieve lezers, Al jaren lang was ik single. De standaard datingapps had ik wel geprobeerd, maar nooit heb ik daar echt een date uit gehaald. Mijn fantasie over de eerste ontmoeting met mijn toekomstige lover bestond niet uit een swipe naar links of rechts. Toch haalde ik wel plezier uit het krijgen van een match … Een swipe naar rechts en een vleugje Corona Lees verder »

Lees verder...
Daten tijdens corona is spannend

Daten tijdens Corona is spannend, wel leuk!

Lieve lezers, Het was een gek moment tijdens de eerste lockdown toen de horeca dicht moest. Ik kan me deze persconferentie nog goed herinneren. ‘Alle horeca, sportclubs, uitgaansgelegenheden en coffeeshops gaan vandaag nog dicht,’ sprak premier Rutte. Ik weet dit zo goed omdat ik juist die volgende dag een eerste Tinder-date zou hebben; eerst naar … Daten tijdens Corona is spannend, wel leuk! Lees verder »

Lees verder...
Daten tijdens corona ervaring

Daten tijdens Corona – Een ervaring

Lieve lezers,  Er is helaas niet meer aan te ontkomen: COVID-19. Onze hele samenleving is aangepast aan een wereldwijde pandemie, wat betekent dat daar ook maatregelen bij horen. Je moet niezen in je elleboog, thuis werken, horeca is dicht en misschien nog wel het ergste van alles, 1.5 meter afstand houden. Mondkapjes op in de … Daten tijdens Corona – Een ervaring Lees verder »

Lees verder...

Ontvang nu gratis tips voor de leukste uitjes om samen te doen

Ontdek hoe jij met weinig moeite en geld meer plezier hebt!

Wij gaan voorzichtig om met jou gegevens en hebben zodanig ook een privacy beleid.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.