In een top relatie doe je leuke dingen

Ik wil iemand verrassen

legend!

Wil jij iemand verrassen? Dat kan! Wij onderscheiden ons doordat wij alleen maar maatwerk leveren passend bij jullie. We gaan daarom eerst een half uur bellen om goed inzicht te krijgen in wat jij wil bereiken wat voor persoon de ander is. Vervolgens gaan wij twee activiteiten organiseren en zorgen we voor een leuke manier waar jullie kunnen eten. Vervolgens stemmen we dit kort af met jou. Daarna gaan wij het organiseren. En ja, natuurlijk sturen we op voorhand al even een kaartje om de spanning richting de date op te hogen ;-). 

€250

Wij willen samen een onvergetelijk uitje

Couple goals

Wil je samen een onvergetelijk uitje? Dat ben je precies aan het goede adres! Wij onderscheiden ons doordat wij alleen maar maatwerk leveren passend bij jullie. We gaan daarom eerst een half uur bellen om goed inzicht te krijgen in wie jullie zijn en wat jullie bindt. Vervolgens gaan wij twee activiteiten organiseren en zorgen we voor een leuke plek waar jullie kunnen eten. Daarna gaan wij het organiseren. En ja, natuurlijk sturen we op voorhand al even een kaartje om de spanning richting de date op te hogen én horen jullie de dag van de date op een leuke manier wat de plannen zijn ;-). 

€250

Ik wil een unieke date cadeau doen!

legend!

Wil jij iemand blij maken met een onvergetelijke date? Dat doen we! Als de gelukkige de date ingepland heeft zullen wij zorgen dat het helemaal goed komt. Uiteraard sturen we jullie (stiekem) wat voorinformatie toe. Zorg er zelf voor dat jullie achteraf de sappige verhalen ophalen! Wij organiseren op heel creatieve wijze 2 activiteiten, we hebben contact met het stelletje en ook met jou (als je stiekem input wil hebben ;)), zorgen dat de date helemaal past bij dit stelletje en zorgen dat het stelletje ergens kan eten binnen hun budget uiteraard.

€250

We kunnen ook gewoon even bellen om te kijken wat handig is? 🙂

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.