Een onvergetelijk uitje voor jou en je partner

Onder andere bekend van

0 +
Al meer dan 1100 mensen een creatieve impuls mogen geven​
Indebuurt
Datevermaak
Jippe blije klant

Jippe (26) had een top tijd met zijn vriendin; 'achteraf had ze het tegen al haar vriendinnen verteld'

Gegarandeerde top date!

Na Idateje bericht te hebben over een date die ik voor mijn vriendin (en mijzelf) wil organiseren, zat ik al snel samen met Stefan en Jimmy om de grotere lijnen uit te zetten. Er werd mij gevraagd wat ik voor ogen had. Door dit bespreken en de creatieve inzichten van Idateje daarin mee te nemen, zijn we tot het uiteindelijke idee gekomen. Alleen het mooie was dat de invulling van dat idee mij onbekend bleef tot aan de date zelf!
Het idee van Stefan om in de weken voor de date te ‘teasen’ door een kaartje zonder afzender naar mijn vriendin te sturen met de tekst ‘get ready...’ vond ik erg leuk. Mijn vriendin die natuurlijk geen idee had wat of wanneer er iets ging gebeuren.
De date zelf hebben we in overleg verplaatst van datum wegens slecht weer. Want wat ik al meegekregen had, was dat de date buiten plaats zou vinden. Het verplaatsen van datum was gelukkig geen probleem!
Op de ochtend van de date was mijn vriendin natuurlijk erg verrast dat we niet gingen wandelen, zoals we zouden hebben afgesproken te gaan doen, maar er een date gepland stond! Ik zelf was natuurlijk ook zeer benieuwd wat we gingen doen. We kregen de instructie om de Walkman erbij te pakken en op play te drukken en “het vanaf daar voor zichzelf wijst”. Een stem was te horen die ons door onze hele date ging begeleiden. De date werd een heuse wedstrijd van 5 verschillende opdrachten. We kregen een mooie scorekaart om alles bij te houden ennnn the game was on. Rond de opdrachten kregen we tevens via de Walkman instructies waar we heen moesten gaan. De eerste locatie bleek een tandem verhuur te zijn en jawel daar stond een tandem te wachten waarop we onze date voortzetten. Een aantal kilometers en gewonnen (en helaas ook verloren) opdrachten verder stond er op onze laatste locatie een heerlijke oer-Hollandse lunch op ons te wachten. Bij terugkomst van deze actieve date kon de prijs die aan de wedstrijd verbonden zat, geïnd worden: een heerlijke massage van de ander 💚

Jippe

'Ze had het helemaal niet verwacht en vond het heel erg leuk'

Wij hebben via Idateje een Corona-proof vrijgezellendag gevierd! Met z’n tweeën hebben we gefacetimed met Stefan en Jim van Idateje en wij speelde al met het idee van een dropping, omdat we graag een activiteit wilde doen die gewoon kan tijdens Corona. Dit hebben zij fantastisch uitgewerkt en we hebben met z’n drieën een hele leuke dag gehad! Eerst hebben we de bride-to-be verrast dat we haar meenamen naar een, voor ons ook, onbekende locatie. Daar kregen we via een YouTube-video de instructie van de opdrachten die we onderweg moesten uitvoeren. Voor onderweg kregen we te drinken mee en een lijst met leuke vragen die we aan elkaar konden stellen. We moesten met herkenningspunten in verschillende plaatsen op de foto, maar deze foto’s moesten gemaakt en verstuurd worden door voorbijgangers, want wij hadden geen telefoons! We hebben onderweg veel gelachen, de laatste kilometers waren wat pittig, maar we hebben er ontzettend van genoten! We zouden Idateje zeker nog een keer vragen voor een date of vrijgezellenfeest!! 

Liefs, Sanne 👰🏻, Laura 🙋🏼‍♀️ en Sanne 🙋🏻‍♀️

Sanne, Laura & Sanne

Wat doen we bij Idateje?

Wij organiseren dates

Wij willen liefde verspreiden en gunnen jou en je date/partner een onvergetelijke leuke. We doen dit met persoonlijk contact, betrokkenheid en passie

Idateje logo

Je betaalt ons voor de organisatie

Wij vragen een vaste fee voor het organiseren van jullie date. Hiermee organiseren wij een compleet, op maat gemaakt, uitje

Idateje - onvergetelijke dates

Je bepaalt daarnaast zelf het date-budget

Je bepaalt het budget voor tijdens de date zelf en wij houden hier dan rekening mee tijdens de organisatie

Wil jij ook een onvergetelijk uitje?

Wij organiseren het, jij bepaalt het budget. 

Een onvergetelijke tijd samen nu voor maar 247

Jij bepaalt zelf of jullie 1 dag op pad gaan of ook een nacht erbij (en dat voor dezelfde organisatiekosten ;)) 

Op volgorde van links naar rechts, Jim Leroy Stefan

Wie zijn die lieve jongens achter Idateje?

Wij zijn, van links naar rechts, Jimmy, Leroy en Stefan en wij hebben met z’n drieën Idateje bedacht. We sloven ons graag uit voor onze vriendinnetjes met uit de hand gelopen romantische dates.

Om ons heen hoorden we vaak mensen zeggen dat ze niet weten wat ze nu weer moesten doen met hun partner en voor de honderdste keer weer uiteten gingen of naar de bios en waar ‘de prik wel een beetje uit de cola is’.

We dachten ‘zonde‘. We gunnen iedereen namelijk unieke uitjes en een onvergetelijke tijd samen. Zowel voor vastgeroeste stelletjes, maar ook stelletjes die juist extra avontuur willen of mensen die ‘simpelweg’ niet zo creatief zijn of er geen tijd voor hebben.

Met alles wat we doen vinden we 3 dingen belangrijk: betrouwbaarheid, persoonlijke aandacht en authenticiteit. Tijdens een uitje willen we een context creëren waar oprechte aandacht is voor elkaar. Wij gunnen het jou en we zijn er voor jou. Gun jij het jullie ook? 

‘geen gezeik, alleen maar liefde’ 

Hierbij introduceren wij...

De ultieme droomdate voor jou en je partner

Dit is dé manier om samen ultiem te genieten van een onvergetelijke tijd samen of om jouw partner, samen met ons, te verrassen op een manier die je partner nooit meer vergeet. 

"Ik wilde graag mijn vriendin een leuke verrassingsdag geven. De lieve jongens van Idateje hebben dit met hun creatieve ideeën tot een succes gemaakt. Wij wisten beide niet waar we heen zouden gaan of hoe de dag eruit zou zien. Zelfs in coronatijd hebben we een ontzettende leuke dag gehad met zijn tweeën. Bedankt lieve jongens van Idateje"
Mark & Kamani
Lief stelletje
"Zelfs al hebben we al 3,5 jaar een relatie, we hebben elkaar beter leren kennen door de vragen die in het pakket zaten. 5/5 Dankjewel!"
date laten organiseren - recensie
Wesley
Topper
"Het leuke eraan is dat je dingen doet die je zelf echt niet had kunnen bedenken. Daarnaast zit ik nu nog steeds in spanning te wachten op een volgende date via Idateje, ik ben zeer benieuwd maar weet zeker dat dit weer een succes gaat worden"
Dionne blije klant
Dionne
Schatje
"Als je op zoek bent naar een creatieve, verrassende invulling van een date, maar zelf niet al te veel moeite wil doen, is dit perfect! En de jongens die dit allemaal bedenken en regelen zijn ook nog eens super enthousiast en lief!"
Stacy
Legend

Hoe werkt het dan precies?

Is het allemaal nog een beetje vaag? Mooi… Bij ons is alles altijd een verrassing en dat moet je aandurven. Wel kunnen we een paar dingen verklappen wat we altijd doen. 

Veelgestelde vragen Idateje

Wij hebben goed contact

Persoonlijk contact is het aller belangrijkste voor ons. Daarom hebben we contact want we willen van alles over jullie weten. Wat bindt jullie, wat is het leukste aan de ander? En, wat waren jullie favoriete uitjes?

Idateje logo

Wij laten ons creatieve brein werken

Wij leveren altijd maatwerk. Met de informatie die we van jou/jullie krijgen gaan wij iets in elkaar bouwen wat voor jullie onvergetelijk wordt. Tijdens de date zul je het maatwerk herkennen 😉

Veelgestelde vragen

We checken even met elkaar

Uiteraard blijft bijna alles een verrassing, maar we checken even of we op 1 lijn liggen. Maar dat komt wel goed ;-).

Lieve woorden Idateje

We geven je vast een voorproefje

In aanloop naar jullie uitje horen jullie uiteraard van ons. Om de spanning en de beleving richting het uitje op te bouwen laten we jullie in aanloop naar het uitje nog wat weten.

Onvergetelijke date voor jou en je partner

Jullie gaan op pad

Jullie gaan op pad. Wat jullie precies gaan doen, dat weten alleen wij. Hoe jullie erachter komen, dat wijst zich allemaal vanzelf. Vaag? Ja... Leuk? super!

Marion & Fred vierden hun 12,5 jarig huwelijk; 'achteraf had ze het tegen al haar vriendinnen verteld'

We waren 12,5 jaar getrouwd en wilden ons laten verrassen, dus hadden we team idateje ingeschakeld om voor ons een nachtje weg te organiseren. Op zaterdag ochtend kregen we een cryptogram op te lossen, waarvan alle uitkomsten betrekking op ons hadden. Deze waren zeer creatief bedacht en was ook echt een uitdaging. Het woord wat er uiteindelijk met de gevonden letters uit kwam, was de naam van het hotel waar we om 13.30 uur moesten zijn.
Het hotel pastte precies bij onze stijl, het was retro ingericht, er zat een Oudhollands snoepwinkeltje bij én een museumpje. We hebben het ontzettend naar de zin gehad. Er was een uitje geregeld, het eten was helemaal top verzorgd. Ja, wij kijken terug met een grote glimlach op ons gezicht!!

Marion & Fred

Waar besteden wij onze tijd aan bij het organiseren van jouw uitje?

Gemiddeld besteden wij meer dan 8 uur aan de organisatie van jullie uitje.

1. Het contact met jou; daar nemen wij de tijd voor

Al onze uitjes zijn maatwerk. Dit kunnen we alleen leveren als we jou goed kennen. We willen daarom weten wat jullie samen karakteriseert, wat de gelegenheid is van het uitje, wat nou zo leuk is aan de ander en wat voor dingen jullie normaal leuk vinden. Ook door de sfeer van ons gesprek te proeven ontwikkelen wij een beeld en dat gebruiken wij als input voor de organisatie. Hierdoor komen er altijd persoonlijke elementen terug in jullie uitje wat het extra speciaal maakt. 

2. Brainstormen over wat voor type uitje bij jullie past

Bij ons is alles maatwerk. Na ons gesprek gaan wij aan de slag en kijken wat voor uitje perfect zou passen bij jullie. We doen dit altijd met z’n tweeën omdat dat leidt tot creatievere ideeën en geven hier het uitje vorm.

3. Ontwikkeling van de benodigdheden van jullie uitje

Onze uitjes wijzen zich vanzelf. Daardoor moet er op voorhand veel gebeuren zodat alles vlekkeloos verloopt. Denk bijvoorbeeld aan hulpmiddelen die jullie door de dag heen leidt, attributen waar jullie iets mee kunnen doen en audiobestanden die alles uitleggen. 

4. Jullie informeren over het plan!

En dit uiteraard zonder te vertellen over het plan ;). Jullie ontvangen de benodigde informatie en benodigde spullen ruim op tijd en vanaf daar gaat het ‘zoals het gaat’.

Wij besteden tijd en aandacht aan jullie uitje.

Nancy

Nancy ging samen met haar vriendje op date 'wat fijn om op die manier ons jaartje samen zijn te vieren'

We hebben Idateje ingeschakeld toen we een jaar een relatie hadden, súper leuk! Ze hebben ons tot het laatste moment in spanning gelaten waarna we corona-proof op pad werden gestuurd. We hebben onwijs veel lol gehad en kregen erg snel een reactie als we een vraag hadden. Echt een aanrader als je samen verrast wilt worden. Bedankt team Idateje!

Nancy

Gun jullie zelf een unieke ervaring waar je nog lang van nageniet en over na praat.

Wij organiseren het, jij bepaalt het budget. 

Een onvergetelijke tijd samen nu voor maar 247

Na betaling nemen wij contact met je op 🙂

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.