Dit kan wel eens

Kan zo gek als jij wil

Wij regelen ALLES

Van elkaar genieten

De ultieme droomdate

Couple goals

Wil je samen een onvergetelijk uitje? Dat ben je precies aan het goede adres! Wij onderscheiden ons doordat wij alleen maar maatwerk leveren passend bij jullie. We gaan daarom eerst een half uur bellen om inzicht te krijgen in wie jullie zijn en wat jullie bindt. Ook willen we weten wat jullie budget is en hoe lang jullie weg willen. Wij laten vervolgens weten wat het gaat kosten. Daarna gaan wij het organiseren. En ja, natuurlijk sturen we op voorhand al dingen toe om de spanning richting de date op te bouwen én horen jullie de dag van de date op een leuke manier wat de plannen zijn ;-).

De prijs wordt bepaald op basis van ons gesprek.

Hoe werkt dit?

Nadat we alles over jou weten

We Bellen

Wij willen veel over jullie weten, zodat we iets kunnen organiseren wat helemaal in jullie straatje. We willen daarom wat geheimpjes weten, wat jullie bindt en wat jullie grootste hobby’s en passies zijn.

We organiseren

Wij organiseren een passend en compleet uitje inclusief overnachting. In aan loop naar jullie uitje, zullen we jullie uiteraard lekker teasen om de spanning en beleving op te bouwen. Wij regelen het tot in de puntjes.

Jullie gaan genieten

Jullie hoeven je nergens zorgen om te maken, alles is namelijk geregeld. Jullie kunnen lekker nadenken wat jullie nou eigenlijk gaan doen en genieten van het uitje, want dit gaan jullie niet meer vergeten!

Wanneer zullen we bellen?