Alles wat jij moet weten

Weetje wel

Alle vragen beantwoord

Allemaal.

Idatetje.nl is een bedrijf dat unieke dates bedenkt en/of helpt organiseren voor jou en je (toekomstige) partner. Wij zijn het conceptenkanon, de creatieve denkers. Kortom: Jullie regelen elkaar, wij regelen de rest! Idateje.nl is dus géén datingsite, we zijn er om jou op weg te helpen bij het bedenken van een leuk uitje of om het voor jullie geheel te organiseren. Wil je meer weten over onze aanpak, ga dan naar deze pagina. 

Jij bepaalt en jij betaalt jouw budget. Je betaalt ons (voorafgaand) voor de creatieve ideeën en het organiseren van de unieke date. We vragen altijd wat jouw budget is, op basis daarvan gaan wij aan het werk. Kortom; op voorhand betaal je ons voor de organisatie en vervolgens betaal je tijdens de date de activiteiten (binnen het aangegeven budget). Kies jij voor het ultieme droomdate pakket, dan is het ook een optie dat wij ook al bij de activiteiten regelen dat jij daar niet hoeft af te rekenen.

Ja, dat klopt. Kosten die jij maakt tijdens een date (denk hierbij aan een activiteit, het bezoeken van een restaurant of festiviteit of wat dan ook maar) zijn voor jouw rekening. Wij zijn bij het organiseren nauwlettend op het door jouw aangegeven (maximale) budget, zo kom je nooit voor onverwachtse kosten te staan. Indien jij ervoor kiest om extra kosten op een date te maken, dan moet je die wel zelf betalen.

Ja, tenminste; zover als jij dat wil! Kortom; wij kunnen op voorhand al regelen dat jij nergens iets hoeft af te rekenen en dat alles compleet geregeld is, uiteraard binnen het door jou aangegeven (maximale) budget. 

Eerst betaal je Idateje.nl voor jouw gekozen pakket. Daarna betaal je, mogelijkerwijs en afhankelijk van jouw budget, op een locatie of bij een activiteit. Mochten er bepaalde kosten op voorhand gemaakt móéten worden (en willen wij die geheim houden), dan kunnen we je, in goed overleg natuurlijk, een betaalverzoek sturen.

Dit zouden betaalmomenten kunnen zijn:
1.         Je betaalt ons voor een gekozen pakket op Idateje.nl.
2.         Je betaalt ons (via b.v. een betaalverzoek) voor een reservering waar kosten aan          verbonden zitten.
3.         Je betaalt voor- of achteraf op een date (op een bepaalde locatie of bij een     activiteit.

Ja. Idateje.nl is er voor iedereen die een leuke tijd wil hebben met zijn/haar date en/of partner en daarin verrast en ontzorgt wil worden. Geef jij veel om ervaringen? Dan is het helemaal ideaal want wij weten zeker dat je dit niet vergeet! Kortom: het kan zijn dat je bijvoorbeeld net iemand leert kennen en diegene wilt verrassen óf dat je al een tijdje met iemand aan het daten bent en wil het nu speciaal aanpakken, ook stelletjes kunnen ook bij Idateje.nl aan de bel trekken om samen een spannend avontuur aan te gaan!

Ja zeker! Idateje.nl is 100% controle-freak proof. Dat betekent dat je zoveel- of weinig inspraak hebt als je maar wilt. Je kan Idateje.nl vragen voor een compleet georganiseerde date of een creatieve impuls én alles wat daartussen valt.

Jij vraagt, wij draaien.

Persoonlijk contact staat bij Idateje.nl torenhoog in het vaandel. We vinden het belangrijk om jouw voorkeuren mee te nemen, dus dat doen we ook. Voordat je afrekent op de website zullen we je een paar persoonlijke vragen stellen. Een van deze vragen is wanneer we jou mogen bellen; we zullen dus altijd ook even contact hebben. Dan kunnen we elkaar écht verstaan en begrijpen om zo tot een top Idateje te komen.

Wij bieden verschillende pakketten, voor verschillende situaties. Heb jij nou nog geen date ideeën, ga dan naar deze pagina. Hier heb je de optie om even met ons te bellen (het intakegesprek), om een cadeaubon te kopen of om voor een minimaal (klein) bedrag een aantal ideeën van ons te krijgen. 

Wil jij op een unieke date met je date of partner? Dan ga je naar deze pagina. Is er iemand jarig, is er een speciale gelegenheid, wil je iemand ten huwelijk vragen of wat dan ook, dan kies je voor het “ik verras mijn partner” pakket. We gaan vervolgens in gesprek! 

Willen jullie samen op date? Gewoon voor de leuk of om iets te vieren? Dan ga je op deze zelfde pagina naar het “unieke date voor ons” pakket. Wij komen met jullie in contact en kijken naar jullie wensen en gaan op basis daarvan aan de slag. 

Willen jij of jullie nou echt nog veel groter uitpakken? Dan ga je naar deze pagina voor de ultieme droomdate! We komen met elkaar in contact en gaan vanuit hier verder. We regelen alles (zoals altijd) tot in de puntjes. Dit kan zo groot en zo gek als je zelf wil. 

Wanneer je een cadeaubon koopt op Idateje.nl geef je iemand tegoed voor onze website. Jij bepaalt het budget van de cadeaubon en krijgt de mogelijkheid om een persoonlijke noot op de cadeaubon te schrijven. Op de cadeaubon staat een unieke code die ingevoerd kan worden op de website om de korting te verwerken. Kortom; jij betaalt op Idateje.nl, vervolgens ontvang je van ons een mooie kaart met daarop de unieke code en kun je op deze kaart zelf nog even je persoonlijke bericht schrijven.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.