Meer dan een stadswandeling. Durf jij het aan?

Het gevoel van een dagje uit ervaren

We hebben allemaal heel veel tijd binnen doorgebracht, wat helaas onontkoombaar was; zowel door Corona als door het koude weer. Een wandeling is nog tot daar aan toe, maar echt even samen een dagje uit is voor veel al lang gelden. Bovendien; in een goeie relatie doe je leuke dingen! Met het pakket ‘Stadje Staren’ van Idateje ben jij tot op de tanden bewapend voor een dagje uit met je date, partner of ander persoon dat je lief hebt. Je hebt keuze uit de volgende steden: Breda, Den Bosch, Groningen, Leiden, Nijmegen en Zwolle. Ons Stadje Staren pakket zal op jullie dagje uit voor de invulling zorgen; jullie hoeven alleen nog maar even een datum te prikken. Het pakket is leuk om in een andere stad dan je woonplaats te doen, maar het is ook uitdagend genoeg om te kijken of jij je eigen stad wel goed kent. 😉 Het pakket werkt ook goed als cadeautje!

Onder andere bekend van

Datevermaak
Indebuurt

Herken jij jezelf in een van de volgende dingen?

1. Je hebt voor je gevoel weinig uitzicht op wat leuks

Veel mensen ervaren het als lastig dat ze nu weinig perspectief hebben. Je weet niet wanneer er weer wat open gaat en wat je precies kunt doen. Ervaar jij dat ook zo?

2. Je gaat binnenkort een dagje weg maar zoekt nog naar invulling?

Wel lekker even een dagje naar een leuke stad gepland samen maar nog niet helemaal zeker wat je daar allemaal gaat doen? Dat is ook lastig, aangezien bijna alles dicht is. En, het rondje in het lokale parkje heb je inmiddels ook wel gezien; je wil nu “echt” iets doen en (uiteraard) wel Corona-proof.

3. Je wil date/partner/vriend/vriendin wel weer eens verrassen met een dagje uit, maar wat moet je doen?

Veel stelletjes en vrienden onderling doen het; verrassingen voor elkaar organiseren! Bijvoorbeeld bij een verjaardag of andere gebeurtenis of gewoon omdat je een enorme liever bent. Alleen… je weet gewoon even niet hoe, nu alles gesloten is…

4. Ik zou iemand wel een cadeautje willen geven maar ik weet niet precies wat

In de categorie cadeautjes 10 tot 30 euro is het vaak net lastig om iets te geven wat ook echt van waarde is en niet onder in de kast belandt. Met Stadje Staren geef je een compleet uitje cadeau waar mensen veel plezier aan kunnen beleven.

Als jij jezelf hierin herkent, ben je precies op de juiste plek.

Stadje staren pakket als middel voor een top dag

Je wil er lekker op uit met je date, partner, vriend of vriendin, maar wat moet je nou doen? Niks is open en het blokje rondom je huis en het parkje verderop ken je inmiddels ook wel. En ja… doelloos door de stad slenteren is het nou ook net niet. Dit is waar het Stadje Staren pakket van pas komt! Dit is met alle puzzeltjes, coordinaten, leuke vragen en opdrachten precies wat je nodig hebt om weer eens tegen iemand te zeggen “hey, laten we dit eens doen; hebben we een dagje lekker plezier buiten en doen we eens wat nieuws”. Met dit pakket worden jullie weer eens verrast en ben je samen actief bezig. En dat creëert het gevoel van “samen een dagje uit”. 

Wat doen we bij Idateje?

Wij organiseren dates voor jou en je partner

Wij willen liefde verspreiden en gunnen jou en je date/partner een ontzettend leuke tijd.

Idateje logo

Er is altijd een verrassingselement

Verwacht niet dat als je betaald hebt dat je alles gelijk weet en krijgt, alles komt vanzelf! 😉

Onvergetelijke date voor jou en je partner

Gevoel van een dagje uit weer ervaren

Met Stadje Staren heb je alles in huis om samen lekker een dagje er op uit te gaan.

"Als je op zoek bent naar een creatieve, verrassende invulling van een date, maar zelf niet al te veel moeite wil doen, is dit perfect! Zeker in deze tijden waarin veel dagen hetzelfde zijn, was het super leuk om de avond samen eens een keer op een andere manier in te vullen. En de jongens die dit allemaal bedenken en regelen zijn ook nog eens super enthousiast en lief!"
Stacy
Legend
"Ik wilde graag mijn vriendin een leuke verrassingsdag geven. De lieve jongens van Idatje hebben dit met hun creatieve ideeën tot een succes gemaakt. Wij wisten beide niet waar we heen zouden gaan of hoe de dag eruit zou zien. Zelfs in coronatijd hebben we een ontzettende leuke dag gehad met zijn tweeën. Bedankt lieve jongens van Idateje."
Mark
Topper

Als je op zoek bent naar een creatieve, verrassende invulling van een date, maar zelf niet al te veel moeite wil doen, is dit perfect! Zeker in deze tijden waarin veel dagen hetzelfde zijn, was het super leuk om de avond samen eens een keer op een andere manier in te vullen 🙂 En de jongens die dit allemaal bedenken en regelen zijn ook nog eens super enthousiast en lief!"

Stacy

Ik wilde graag mijn vriendin een leuke verrassingsdag geven. De lieve jongens van Idatje hebben dit met hun creatieve ideeën tot een succes gemaakt. Wij wisten beide niet waar we heen zouden gaan of hoe de dag eruit zou zien. Zelfs in coronatijd hebben we een ontzettende leuke dag gehad met zijn tweeën. Bedankt lieve jongens van Idateje

Mark

Wij introduceren...

Stadje stareN!

Het gevoel van een dagje uit ervaren

Wij mochten al veel mensen helpen!

0 +
Al meer dan 1100 mensen een creatieve impuls mogen geven​

Ontmoet Wesley 🙂

Heb het pakket gedownload als verrassing voor mijn vriendin Sanne. We waren blij verrast met de hoeveelheid leuke vragen en leuke activiteiten die het pakket met zich mee bracht. Zelfs al hebben we al 3,5 jaar een relatie, we hebben elkaar beter leren kennen door de vragen die in het pakket zaten. 5/5 Dankjewel!

Wesley
date laten organiseren - recensie
Dionne blije klant

En Dionne

Super leuke creatieve avond gehad samen met het pakket. Het leuke eraan is dat je dingen doet die je zelf echt niet had kunnen bedenken. Bedankt voor de leuke en originele avond. Daarnaast zit ik nu nog steeds in spanning te wachten op een volgende date via Idateje, ik ben zeer benieuwd maar weet zeker dat dit weer een succes gaat worden.

Dionne

Wat kun je ervan verwachten?

 

Jij ontvangt een mail met uitleg en nog een enveloppe via de post met een hulpmiddel voor tijdens de date.

Kom er met coördinaten achter waar de dag in de stad naar jullie keuze begint…

Jullie ontvangen een enveloppe thuis. Deze mag pas open  op de eerste locatie. Kun jij wachten? 😉 Spannend!

Je krijgt ook nog het Stadje Staren boekje! Maar hoe je deze krijgt? Dan komt vanzelf..

We geven je leuke vragen, stellingen en opdrachten mee voor onderweg. Zo blijven jullie lekker bezig met elkaar.

En uiteraard, als je er echt niet uitkomt staan wij gewoon even voor je klaar.

"We hebben Idateje ingeschakeld toen we een jaar een relatie hadden, súper leuk! Ze hebben ons tot het laatste moment in spanning gelaten waarna we corona-proof op pad werden gestuurd. We hebben onwijs veel lol gehad en kregen erg snel een reactie als we een vraag hadden. Echt een aanrader als je samen verrast wilt worden. Bedankt team Idateje!"
Nancy
Nancy
Lieverd

Welke stad wil jij verkennen voor jullie dagje uit?

Achter de schermen Idateje

Creatieve uitjes, ook in tijden van Corona

Wij staan bekend om de creativiteit die wij stoppen in onze producten en diensten.

Lieve woorden Idateje

Jij ontvangt alle benodigdheden op het juiste moment

Jij ontvangt mail, audiobestanden en briefpost met alle benodigdheden voor jullie uitje.

Onvergetelijke date voor jou en je partner

Verras je partner/date met een leuk uitje.

Lekker samen op pad naar een stad naar keuze en samen leuke dingen doen.

"Op de ochtend van de date was mijn vriendin natuurlijk erg verrast dat we niet gingen wandelen, zoals we zouden hebben afgesproken te gaan doen, maar er een date gepland stond! Ik zelf was natuurlijk ook zeer benieuwd wat we gingen doen. Bij terugkomst van deze actieve date kon de prijs die aan de wedstrijd verbonden zat, geïnd worden: een heerlijke massage van de ander."
Jippe blije klant
Jippe
Schatje
Nancy

We hebben Idateje ingeschakeld toen we een jaar een relatie hadden, súper leuk! Ze hebben ons tot het laatste moment in spanning gelaten waarna we corona-proof op pad werden gestuurd. We hebben onwijs veel lol gehad en kregen erg snel een reactie als we een vraag hadden. Echt een aanrader als je samen verrast wilt worden. Bedankt team Idateje!

Nancy

Jippe blije klant

Op de ochtend van de date was mijn vriendin natuurlijk erg verrast dat we niet gingen wandelen, zoals we zouden hebben afgesproken te gaan doen, maar er een date gepland stond! Ik zelf was natuurlijk ook zeer benieuwd wat we gingen doen. Bij terugkomst van deze actieve date kon de prijs die aan de wedstrijd verbonden zat, geïnd worden: een heerlijke massage van de ander. 

Jippe

Ga lekker samen een dagje op pad

Klik op, ‘ja, ik wil een dagje uit!‘ om een stad uit te kiezen!

Tijdelijk slechts voor €37

Eenmalige betaling, oneindig toegang tot de spullen.

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.