Ontvang nu gratis tips voor de leukste uitjes om samen te doen

Ontdek hoe jij met weinig moeite en geld meer plezier hebt!

Wij gaan voorzichtig om met jou gegevens en hebben zodanig ook een privacy beleid.

Een swipe naar rechts en een vleugje Corona

Lieve lezers,

Al jaren lang was ik single. De standaard datingapps had ik wel geprobeerd, maar nooit heb ik daar echt een date uit gehaald. Mijn fantasie over de eerste ontmoeting met mijn toekomstige lover bestond niet uit een swipe naar links of rechts. Toch haalde ik wel plezier uit het krijgen van een match en het ongemakkelijke en soms hilarische praatje wat daaruit volgde. In januari kreeg ik een match met een jongen uit Nieuw-Zeeland die in Friesland woont. Uit zijn foto’s maakte ik op dat hij van reizen houdt, maar een duidelijke foto van zijn gezicht zonder zonnebril was er niet. Ik swipete  toch naar rechts omdat ik nieuwsgierig was, wat doet een kiwi in Friesland? Daarnaast ben ik zelf ook in Nieuw-Zeeland geweest en wist dat de kiwi’s over het algemeen leuke gesprekspartners zijn. Het gesprek liep helaas al snel dood en ik was hem eigenlijk al een beetje vergeten, totdat ik tijdens de eerste lockdown weer een berichtje kreeg. Voordat ik het wist hadden we elke dag contact en na drie weken stond de eerste date in de planning. 

Alle restaurants waren dicht, dus we moesten creatief zijn met het plannen van onze date. Het was begin mei en de temperaturen waren aanzienlijk omhoog gegaan. We besloten af te spreken in het stadje waar mijn ouders wonen en waar ik destijds verbleef, daar is een strand dat perfect is voor een picknick. Ik weet nog dat ik super zenuwachtig was om hem op te halen van de trein, wat als hij niet is wat ik verwacht? Toen hij mijn richting op wandelde en me voor het eerste begroette met en knuffel wist ik meteen dat het goed zat. Rond een uur of twee zaten we op het strand met drankjes en hapjes en na de zonsondergang gingen we pas weg. Er was meteen een klik en het voelde alsof we elkaar al heel lang kende. Daarna is het snel gegaan, na een maand hadden we officieel een relatie en in november zijn we nog samen een week op vakantie geweest. 

Hij is een echte kiwi en ik ben een echte Nederlander met een vleugje Fries. Daarom moesten we in het begin ook wel wennen aan elkaar. Hij is absoluut niet van het plannen en ik wil graag op een woensdag wel weten wanneer ik hem zie in het weekend, en zo waren er nog wel meer dingen. Hij woont met nog twee jongens uit Nieuw-Zeeland in een huis en ze werken allemaal voor een Nieuw-Zeelands bedrijf dat hier in Nederland gevestigd is. Ik vind het heerlijk om daar te zijn omdat het toch anders is dan het standaard Nederlandse huis. Ik voel me thuis bij mijn vriend en kan niet geloven dat ik in korte tijd zoveel van hem ben gaan houden. Wij samen hebben er voor gezorgd dat deze lockdowns draaglijk zijn voor ons, en dat allemaal door een swipe naar rechts en een vleugje corona. 

Liefs,

Iris

Lieve jongen Stefan

Stefan

Welkom bij Idateje! Wij organiseren de date die je niet vergeet. Samen met mijn twee beste vrienden hebben we dit opgestart om meer liefde te verspreiden. We willen met onze creativiteit jou en je partner een onvergetelijke tijd geven. Wij vinden persoonlijke aandacht, passie en beleving belangrijk. Wil je meer weten over ons en over onze aanpak? Kijk dan even op deze pagina.

Ga samen op uniek uitje

Uitjes met je date/partner; what to do? Stadje Staren! Dit is meer dan een stadswandeling en hiermee kun je samen een toptijd beleven in een stad naar keuze. Een middag vol plezier met verrassingen voor maar 37 euro in plaats van €69 een uniek dagje uit. Al velen gingen je met veel plezier voor. :)

REVIEW - Stadje Staren
Wij zijn stadje gaan staren in Breda, dat was superleuk! We waren allebei nog nooit echt in Breda geweest en na deze dag hebben we het idee dat we de stad echt hebben leren kennen. Voorafgaand ontvang je met de post fysieke materialen om te gebruiken, dat maakt je nieuwsgierig en het is veel leuker dan alles online. Het programma kan zowel een paar uur als een hele dag duren, dus je kan het lekker aanpassen op wat je zelf wil. Wij namen af en toe een van de scooters in de stad om verder te komen, dat is een leuke toevoeging! Zeker doen!
 
 
 

Roos & Louise

Nog meer leesvoor :)