Mama's spreken altijd de waarheid

Helaas, ‘t is waar… 

Lieve jongen Stefan

Stefan

Lieve jongen

Als ik aan Stefan denk dan zijn mijn eerste gedachten dat het een lieve en gevoelige jongen is. Hij is een kameleon (past zich snel aan de omstandigheden aan). Stefan kon als kind erg goed spelen en vond school minder belangrijk. Naarmate hij ouder wordt, wordt hij ook steeds meer een strever; Stefan is van school VMBO-TL tot en met de Master gekomen. Hij is een creatieve denker en een tikkeltje eigenwijs. 

Liefs, mama

Lieve jongen Leroy

Leroy

Lieve jongen

Leroy is een lieve creatieve jongen met het hart op de juiste plaats. Hij is sociaal en staat altijd klaar voor zijn medemens, maar als hij een “weloverwogen” nee zegt dan blijft het ook een nee! Toch komt dat nauwelijks voor. Als je Leroy eenmaal kent dan moet je wel van ‘m houden…..

Liefs, mama

Lieve jongen Jimmy

Jimmy

Lieve jongen

Van Jim word je blij. Jim heeft een warme persoonlijkheid en praat makkelijk met iedereen ongeacht zijn/haar status. Hij kan heel treffend gevoelige onderwerpen onder woorden brengen,  biedt altijd een luisterend oor en is bereid om iedereen hulp te bieden als ze dit vragen. Jim pakt nieuwe dingen snel op, houdt van gezelligheid en van spelletjes. Ook is Jim echt een GROTE broer voor zijn broer en zus. Jim is een lieve, grappige gozer met veel inhoud, een échte vriend voor het leven.

Liefs, mama

Lief meisje Isa

Isa

Lief meisje

“Leven is meervoud van lef” 

“buiten de boot is het heerlijk zwemmen”

“geen paniek, het is maar chaos”

“doe jij de taart, kom ik als kers”.

 

Liefs, mama

Lieve jongen Mark

Mark

Lieve jongen

Ik kom superlatieven tekort om over Mark te vertellen, een prachtig mens. Hij is heel sociaal, geeft veel aandacht aan andere mensen, heeft een leuke vriendin, is een familieman en al vele jaren meerdere trouwe vriendengroepen. Houdt van muziek, speelt gitaar, gevoel voor humor, gedreven in zijn vak als HR man, New York, Curaçao. Ook bedenkt Mark altijd persoonlijke, originele en creatieve cadeaus! Kortom ik ben een zeer trotse moeder.

Liefs, ons mam

Lief meisje Sanne

Sanne

Lief meisje

Natuurlijk is Sanne de liefste en leukste jonge vrouw ter wereld. Ik heb een paar redenen om dat te zeggen en dat is niet alleen omdat ik haar trotse moeder ben… Sanne geeft om andere mensen en wordt er blij van als ze anderen blij kan maken. Hierbij maakt ze gebruik van haar creativiteit en haar talent om te organiseren. Daarnaast is Sanne heel loyaal aan degene of hetgeen waaraan ze zich verbindt. Dus als ze voor iets of iemand gaat, dan gaat ze er ook helemaal voor. Ze is bereid het zichzelf niet gemakkelijk te maken en laat niet los voordat ze helemaal tevreden is.

Liefs, mam

Demi

Lieve studente

Mijn dochter (Demi) is een vastberaden persoon die goed weet wat ze wel en wat ze niet wilt. Als ze ergens voor gaat is het voor de volle 100%. Design vind ze geweldig, dat doet ze dan ook met veel passie en enthousiasme. 

Liefs, mama

Iris

Lieve studente

Een leuke vlotte lieve meid. Ze is een echte prater, ze is zelden stil.
Rechtdoor zee en een aanpakker. Zij heeft een goed overzicht en voelt zich vaak verantwoordelijk.
Regelt het allemaal.
Ze staat voor iedereen klaar en is erg behulpzaam.
Een gezellige tante met motto doe maar gewoon das al gek genoeg.
Verder is zij erg creatief.
Met Iris in je buurt komt het allemaal goed.

Liefs, mama

Marieke

Lieve studente

Mijn Marieke is de allerliefste en leukste. Waarom? Met Marieke is het altijd gezellig. Marieke is een geboren verbinder, van kleins af aan was ze dat meisje waarmee iedereen het liefste wilde samenzijn. Dat gaf soms druk, om iedereen er bij te houden, dat kan ze nu goed relativeren en aan de ander laten. Marieke is ook een mediameisje, zodra ze een fototoestel kon vasthouden ging ze foto’s maken, dat gaf ons verrassende inzichten. Later maakte ze met haar vrienden videofilmpjes, had een eigen youtubekanaal en zit helemaal op haar plek op de Fontys in Tilburg. Marieke denkt in oplossingen, is creatief en is prettig eigenwijs. 

Liefs, mama