Mama's spreken altijd de waarheid

Helaas, ‘t is waar… 

Lieve jongen Stefan

Stefan

Lieve jongen

Als ik aan Stefan denk dan zijn mijn eerste gedachten dat het een lieve en gevoelige jongen is. Hij is een kameleon (past zich snel aan de omstandigheden aan). Stefan kon als kind erg goed spelen en vond school minder belangrijk. Naarmate hij ouder wordt, wordt hij ook steeds meer een strever; Stefan is van school VMBO-TL tot en met de Master gekomen. Hij is een creatieve denker en een tikkeltje eigenwijs. 

Liefs, mama

Lieve jongen Leroy

Leroy

Lieve jongen

Leroy is een lieve creatieve jongen met het hart op de juiste plaats. Hij is sociaal en staat altijd klaar voor zijn medemens, maar als hij een “weloverwogen” nee zegt dan blijft het ook een nee! Toch komt dat nauwelijks voor. Als je Leroy eenmaal kent dan moet je wel van ‘m houden…..

Liefs, mama

Lieve jongen Jimmy

Jimmy

Lieve jongen

Van Jim word je blij. Jim heeft een warme persoonlijkheid en praat makkelijk met iedereen ongeacht zijn/haar status. Hij kan heel treffend gevoelige onderwerpen onder woorden brengen,  biedt altijd een luisterend oor en is bereid om iedereen hulp te bieden als ze dit vragen. Jim pakt nieuwe dingen snel op, houdt van gezelligheid en van spelletjes. Ook is Jim echt een GROTE broer voor zijn broer en zus. Jim is een lieve, grappige gozer met veel inhoud, een échte vriend voor het leven.

Liefs, mama

Lief meisje Sanne

Sanne

Lief meisje

Natuurlijk is Sanne de liefste en leukste jonge vrouw ter wereld. Ik heb een paar redenen om dat te zeggen en dat is niet alleen omdat ik haar trotse moeder ben… Sanne geeft om andere mensen en wordt er blij van als ze anderen blij kan maken. Hierbij maakt ze gebruik van haar creativiteit en haar talent om te organiseren. Daarnaast is Sanne heel loyaal aan degene of hetgeen waaraan ze zich verbindt. Dus als ze voor iets of iemand gaat, dan gaat ze er ook helemaal voor. Ze is bereid het zichzelf niet gemakkelijk te maken en laat niet los voordat ze helemaal tevreden is.

Liefs, mam

Tom

Lieve Student

Tom is een toffe kerel. Een eigenzinnig karakter, recht door zee en hij staat ergens voor. Tom houdt niet zo van poespas, zijn kleding haalt hij net zo makkelijk bij de ’tweede kans’, hij doet wat hij wil maar houdt tegelijkertijd ook rekening met anderen. Staat klaar voor z’n vrienden en houdt van gezelligheid, zeker met een biertje in de hand. Tom is ook zacht van binnen, gevoelig voor onrecht en zwakkeren in de samenleving. Hij zorgt goed voor zichzelf, eten, bewegen, misschien zo  nu en dan een drankje teveel…. Maar de balans lijkt er wel te zijn. Ja, laat die Tom maar schuiven, die komt er wel…….

Liefs, mama

Nine

Lieve Student

Nine is sociale en muzikale meid, met een eigen mening. Ze loopt niet met de meute mee, maar vormt haar eigen mening en durft uit te komen voor deze mening. Ze heeft geen probleem om af te wijken van de groep, dat vind ik zo leuk aan haar. Het maakt haar bijvoorbeeld niet uit om in haar pyjama broek naar de supermarkt te gaan. Ze is creatief, rechtvaardig en heeft  gevoel voor humor. Je hoeft bij Nine niet bang te zijn dat er stiltes vallen, Nine staat altijd ‘aan’, op de juiste zender.

Liefs, mam

Tessa

Lieve Student

Tessa kan geweldig goed plannen en organiseren. Ze is ook heel sociaal en heeft altijd een luisterend oor voor iedereen. Ze vergeet daarbij  zichzelf niet en vindt altijd een moment om te feesten of chillen op de bank. Ze is de liefste, knapste en slimste dochter die je kunt wensen.

Liefs, mama

50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?

Hele jaar gratis uitjes

Je gegevens zijn veilig en je kunt je op elk moment afmelden.