Mama's spreken altijd de waarheid

Helaas, ‘t is waar… 

Lieve jongen Stefan

Stefan

Lieve jongen

Als ik aan Stefan denk dan zijn mijn eerste gedachten dat het een lieve en gevoelige jongen is. Hij is een kameleon (past zich snel aan de omstandigheden aan). Stefan kon als kind erg goed spelen en vond school minder belangrijk. Naarmate hij ouder wordt, wordt hij ook steeds meer een strever; Stefan is van school VMBO-TL tot en met de Master gekomen. Hij is een creatieve denker en een tikkeltje eigenwijs. 

Liefs, mama

Lieve jongen Leroy

Leroy

Lieve jongen

Leroy is een lieve creatieve jongen met het hart op de juiste plaats. Hij is sociaal en staat altijd klaar voor zijn medemens, maar als hij een “weloverwogen” nee zegt dan blijft het ook een nee! Toch komt dat nauwelijks voor. Als je Leroy eenmaal kent dan moet je wel van ‘m houden…..

Liefs, mama

Lieve jongen Jimmy

Jimmy

Lieve jongen

Van Jim word je blij. Jim heeft een warme persoonlijkheid en praat makkelijk met iedereen ongeacht zijn/haar status. Hij kan heel treffend gevoelige onderwerpen onder woorden brengen,  biedt altijd een luisterend oor en is bereid om iedereen hulp te bieden als ze dit vragen. Jim pakt nieuwe dingen snel op, houdt van gezelligheid en van spelletjes. Ook is Jim echt een GROTE broer voor zijn broer en zus. Jim is een lieve, grappige gozer met veel inhoud, een échte vriend voor het leven.

Liefs, mama

Lief meisje Sanne

Sanne

Lief meisje

Natuurlijk is Sanne de liefste en leukste jonge vrouw ter wereld. Ik heb een paar redenen om dat te zeggen en dat is niet alleen omdat ik haar trotse moeder ben… Sanne geeft om andere mensen en wordt er blij van als ze anderen blij kan maken. Hierbij maakt ze gebruik van haar creativiteit en haar talent om te organiseren. Daarnaast is Sanne heel loyaal aan degene of hetgeen waaraan ze zich verbindt. Dus als ze voor iets of iemand gaat, dan gaat ze er ook helemaal voor. Ze is bereid het zichzelf niet gemakkelijk te maken en laat niet los voordat ze helemaal tevreden is.

Liefs, mam